“ЦСКА” и “Нефтохимик” се разбраха за датите на финала по волейбол

Волейболистите на “ЦСКА” ще домакинстват на “Нефтохимик 2010″ (Бургас) в реванша от финалния плейоф в Суперлигата при мъжете в столичната зала “Христо Ботев“. Това стана ясно след тристранна среща между Българската федерация по волейбол и представителите на двата клуба, а именно Сашо ВезенковВК “Нефтохимик 2010” (Бургас) и Александър Попов – “ЦСКА”, която се проведе вчера.

Причината за тази среща бе, че двата клуба не успяха да стигнат до споразумение относно финалните дати за решаващите плейофи. Отборът на “ЦСКА” не може да домакинства в собствената си зала “Васил Симов”, защото залата не отговаря на изискванията, а заради мачовете от европейското първенство по волейбол за девойки до 17 години другата столична зала “Христо Ботев” е временно заета.

Така след дълги преговори отборите се разбраха да играят в зала “Христо Ботев” на 23 и 24 април.

Третият мач между отборите на “ЦСКА” и “Нефтохимик 2010” ще се проведе от 18:30 часа на 23 април 2018г., в зала “Христо Ботев” в град София.

Четвъртият двубой между двата тима ще се проведе от 17:00 часа на 24 април 2018 г, отново в столичната  зала “Христо Ботев”

В случай, че има пети мач за титлата той ще се проведе от 20:00 часа на 25 април 2018 година в зала “Младост” в Бургас.

До момента Нефтохимик води с 2:0 успеха след първите срещи в Бургас и са само на победа от шампионска титла.

 

снимка: БФ по волейбол
%d блогъра харесват това: