Футболисти на “Евертън” станаха герои в Angry Birds

Доста футболни фенове бяха изненадани когато тима на “Евертън” подписа договор с култовата видеоигра  Angry birds, която се явява един от големите спонсори на “карамелите”.

Новата версия Angry Birds Evolution реши да изненада всички геймъри, като включи трима футболисти от английския тим във видеоиграта. Това са Тио Уолкът, Гулфи Сигурдсон и Дженк Тосун, които имат анимирани герои в новото издание за 2018 година.

Разбира се, доколкото една анимационна ядосана птичка може да прилича на човешка физиономия…

Тио Уолкът беше първия футболист, който с гордост представи своя нов птичи аватар с грижливо изваяна козя брадичка и новината стана повод за шеги. Особено, след като Уолкът се похвали, публикувайки за това в профила си в Туитър.

Тио Уолкът

Вълнувам се, че съм част от Angry birds”, написа Тио, някога смятан за един от най-големите таланти на Англия. Коментарите отдолу бяха шеговити, но и саркастични в стил “дано тази птица е по-точна в попаденията, отколкото ти пред вратата“.

Гулфи Сигурдсон и Дженк Тосун също имат интересно анимирани герои в играта.

 

Гилфи Сигурдсон
Гилфи птицата

 

“Нашето иновативно партньорство с Angry Birds ни даде възможност да достигнем до нова аудитория в световен мащаб и да ни изложи на ключови международни пазари. Включването на героите на Тио, Гилфи и Дженк в играта е иновативен, осезаем и ярък начин да съживим партньорството си с компанията”,  заяви изпълнителния директор на “Евертън” – Дениз Баксандал.

Дженк Тосун
Дженк

 

Популярната мобилна игра има близо четири милиарда сваляния от създаването си през 2009 г. Тя е спонсор на “Евертън” през последните два сезона, след като клубът е подписал многогодишно международно партньорство с компанията “Ровио”.

енгри бърдс

 

Comments

comments

%d блогъра харесват това: