Финикс Сънс се опитват да привлечат още една звезда

Отборът на Финикс Сънс се опитва да привлече добър играч на позиция едно. “Слънцата” се разделиха преди дни с Брендън Найт и Маркис Крис, а в замяна получиха Райън Андерсън от Хюстън Рокетс. Тази сделка оставя празнина на гарда. Сънс имат интерес не към кого да е, а към звездата на Портлан Трейлблейзърс Деймиън Лилард, звездата на Шарлот Хорнетс Кемба Уокър и направилия много силен сезон резервен гард на Бостън Селтикс Тери Розиър.

Розиър и Уокър ще бъдат свободни агенти през следващото лято. От Шарлот даже изразиха готовност да се разделят със звездата си още зимата. Ситуацията при Розиър все още не е ясна. Той бе резерва на Кайри Ървинг и показа на какво е способен когато Ървинг се контузи.

Все още до трансфер с някои от изброените играчи не се е стигнало, но ако се стигне до сделка то тя ще вдигне класата на отбора. В тима са звездата Девин Букър, миналогодишния номер четири избран от Драфта Джош Джаксън, който все има какво да надгражда в играта си. Тази година акостира и центъра ДеАндре Ейтън, на който се залагат огромни надежди. От Финикс явно искат бързо да се завърнат в борбата за плейофите.

%d блогъра харесват това: