Топ пет на най-добите свободни агенти в НБА

Сезонът в НБА все още е далеч, но повече от отборите успяха да комплектуват съставите си. По всичко личи, че и поведе сделки между отборите няма да има в близко време. Все пак има доста играчи, които все още нямат отбор и са свободни агенти. Ще ви представим най-добрите свободни агенти в момента.

Джамал Крофърд

Резултат с изображение за jamal crawford

Един от най-опитните играчи в Лигата е Крофърд. Гардът игра за Минесота Тимбъруувс предния сезон, но така и не пожела да преподпише с тях. Изминалата година не бе добра за него. Това бе третото му най-слабо представяне в НБА през кариерата си. Джамал има убийствен кръстосан дрибъл, а и също има добра стрелба от далечно разстояние. Вече сме началото на септември, а той все още няма отбор. Все пак играч от неговия калибър рано или късно ще подпише някъде.

Дерик Уилямс

Резултат с изображение за derrick williams

Преди осем години Уилямс бе избран под номер две в Драфта от Минесота. Очакванията към него бяха високи, но той така и не успя да ги оправдае. След неуспешен период при Тимбъруувс бе пратен в Сакраменто, където имаше някакви проблясъци. Смени редици отбори за тези години, но така и никъде не успя да се наложи. Опита да възроди кариерата си в Кавалиърс, където игра заедно с ЛеБрон Джеймс, но предимно влизаше от пейката и не бе важна част от ротацията на тима. Крилото имаше и десен дневен контракт с Лос Анджелис Лейкърс, но нищо повече.

Родни Хууд

Резултат с изображение за rodney hood

Той прекара изминалия сезон в Кливланд Кавалиърс. Хууд дойде през зимата в тима от Юта Джаз, където бе основен играч. Не така стояха нещата в Кливланд. След идването си не се разчиташе много на него и получаваше малко игрови минути. Все пак в плейофите получи повече минути, които той оправда с добрата си игра. Възможно е отново да подпише с Кливланд, а и не е изключена възможността да смени клубната си принадлежност.

Луол Денг

Резултат с изображение за luol deng

Денг бе освободен преди дни от Лейкърс и вече си търси отбор. Интерес към него вече има от страна на Минесота, които преследват още един негов бивш съотборник. Ветеранът има нужния опит и може с много да помогне на младите играчи в Тимбъруувс. Ако акостира при тях ще се събере с отново с Джими Бълтър. Двамата бяха съотборници в Чикаго Булс. Предстои да видим къде ще играе родения в Англия баскетболист.

Дуейн Уейд

Свързано изображение

Най-голямото име от всички тук. Уейд все още не е решил дали окончателно ще играе или ще се откаже. По всяка вероятност, ако реши да играе то това ще бъде последната му година в кариерата. Единственият отбор, който е фаворит за него е Маями Хийт. Той се превърна в клубна легенда и може би е най-добрия играч обличал потника на “горещите”.

Comments

comments

%d блогъра харесват това: