Да останеш в затвора, за да се срещнеш с Франческо Тоти

Легендата на “РомаФранческо Тоти представи автобиографията си навръх 42-ия си рожден ден.

“Un capitano” (Капитанът) бе представена на място, където само човек като Тоти може да представя книга – Колизеумът.

На церемонията присъстваха 300 отбрани гости, а отвън имаше тълпа с фенове, която крещеше името на Световният шампион от 2006-а.

Книгата определено ще предизвика интереса на всеки футболен фен по света, а в седмицата преди официалната премира, издателите разкриха няколко любопитни истории, поместени в биографията.

Тази, която грабна вниманието на всички е от декември 2006-а, когато Франческо и неговите съотборници от националния тим на Италия е трябвало да посетят римски затвор, с цел събиране на средства за благотворителност.

Това предизвикало истинска еуфория в затвора. А един от затворниците се оказал луд фен на “Рома“.

Той поискал присъдата му да бъде удължена с една седмица, за да може да се срещне с идола си. Затворникът дори е заплашил, че ако молбата му не бъде удовлетворено ще направи дребно престъпление, за да се върне отново в затвора.

Молбата му била уважена и въпросният затворник получил шанса да се снима с Тоти, а когато футболистът разбрал какъв е случаят, останал без думи.

След излизането си от затвора, затворникът споделил пред местното радио:

“Дори да живея още 100 години, едва ли ще имам шанса да се снимам с Тоти, оставането ми за повече време в затвора бе единствената възможност”.

 

%d блогъра харесват това: