Астън Вила уволни Стив Брус, зелка полетя към треньора

Стив Брус е бил освободен от длъжността старши треньор на Астън Вила, предават източници на Скай Спортс.

Чашата на търпението към специалиста преля снощи, когато “виланите” завършиха 3:3 с Престън у дома. Недоволството на домакинските фенове ескалира още преди началото на мача.

Освен скандиранията по адрес на наставника за оставка, един фен реши да изрази негодуванието си, хвърляйки зелка по посока на Брус.

Зелка летя към Стив Брус
Зелката, която полетя по посоката на Стив Брус

Стив Брус остави Астън Вила на 12-то място с 15 точки

57-годишният треньор пое Вила през октомври 2016г., успявайки да изведе отбора до плейофите за влизане във Висшата лига през миналия сезон. Слуховете за негово уволнение започнаха да витаят днес следобяд, като се твърди, че лично собствениците на клуба Насеф Савирис и Уес Еденс са взели решението.

“Да кажа, че това е разочароващо за клуб като този, би било твърде малко. Зелката бе хвърлена още преди началото на мача.”, коментира ситуацията самият Брус.

“Човекът, когото разпитват в момента, за съжаление олицетворява обществото, в което живеем. Няма уважение към никого. Учуден съм, че някой като него знае какво е зелка. Намирам цялата ситуация за изключителна неуважителна.”

Очакваме в близките часове официална информация за освобождаването на Брус, както и варианти за негов наследник на “Вила парк“.

%d блогъра харесват това: