Райола: “Ибрахимович е отворен за преговори с Милан”

Футболният суперагент Мино Райола отказа да отхвърли възможността клиентът му Златан Ибрахимович отново да играе за Милан.

37-годишният швед се състезава за ЛА Галакси в МЛС, но слухове го пращат обратно на “Сан Сиро“. Ибрахимович игра за “росонерите” между 2010-2012г., отбелязвайки 56 гола в 84 мача.

“Ибра Кадабра” изглежда надхитри възрастта и се представя феноменално с екипа на ЛА Галакси, като вкара 20 гола в 24 мача от април насам. Някои от тях бяха истински бижута, като неговия гол 500 в кариерата.

Ибрахимович вече игра за Милан между 2010-2012г.
Ибрахимович вече игра за Милан между 2010-2012г. и е оставил частица от сърцето си в Милано, по думите на агента му Мино Райола

“Винаги ще има слухове. Целият свят ме иска. Всичко е наред”,

коментира самият Златан пред ТМЗ. Агентът Райола обаче, побърза да остави вратата отворена за своя клент.

“Към настоящия момент, това не е възможност, тъй като разговорите, които сме имали с клуба не са настоящи. Ние оставаме отворени към разговори.”, заяви Райола пред Рай Спорт.

 

Мино Райола
Райола е известен с това, че винаги изкопчва най-добрите сделки за своите клиенти

“При всички положения, сега вече има нормални хора управляващи Милан и надеждни собственици. Никога не съм имал проблем с “росонерите”, защото до момента отборът не съществуваше.”

Райола не изключва завръщане в Милано

“Не отварям вратата, нито я затварям. Има голямо взаимно уважение между Ибра и Леонардо. Златан имаше прекрасни моменти в Милан и остави частица от сърцето си в Милано, също както бе щастлив и в ПСЖ.”

“Златан никога не е искал гаранции в кариерата си, защото знае, че може да си спечели такива в тренировките. Би трябвало да разберем обаче, при какви условия Милан или който и да е друг клуб иска да го привлече.”, завърши агентът.

%d блогъра харесват това: