Пет потенциални дестинации за Кармело Антъни

Бившата суперзвезда Кармело Антъни е все по- близо до изхода. Крилото почти по всяка вероятност ще напусне Хюстън Рокетс, след като не се разбира с ръководството. Той не попадна в състава в последния мач на Рокетс и се породиха слухове, че ще напусне Тексас. Представяме ви няколко дестинации, където може да попадне Мело.

5. Лос Анджелис Лейкърс

Резултат с изображение за carmelo anthony lakers jersey

Младият отбор на „езерняците“ набира все повече скорост през сезона водени от ЛеБрон Джеймс. Още един ветеран в отбора би помогнал доста с израстването на младите. От друга страна ЛеБрон и Мело са много добри приятели и се познават отлично. Двамата биха си паснали перфектно в схемата на Лейкърс.

4. Отказване от НБА

Факт е, че най-добрите дни на Кармело са зад гърба му. Във визитката му личат отличия като реализатор на лигата, олимпийски титли. Десет пъти е играл в мача на звездите и шест пъти е попадал в отборите на годината в НБА. Вкарал е 25 551 точки, което му отрежда 19 място в класацията за реализатори в Лигата.

3. Филаделфия 76

След като Фили натиснаха спусака и привлякоха Джими Бътлър. В замяна те се разделиха с Дарио Шарич и Робърт Ковингтън. Това отвори голяма дупка на крилото, която не може да се запълне само от Бътлър. Мело би бил добро подкрепление от пейката и със сигурност ще допринесе с доста точки.

2. Бостън Селтикс

Свързано изображение

Младият отбор на Селтикс не стартира много добре тази кампания и резултатите показват точно това. Дори Кайри Ървинг сподели, че може Селтикс да се подсилят с някой ветеран, който да допринесе с опита си. Въпроса при тях е, че Бостън имат играчи като Тейтъм, Олджалей, Хейуърд и дори Хорфорд. Ако пристигне Мело със сигурност няма да получава много игрови минути.

1. Голдън Стейт Уориърс

Резултат с изображение за carmelo anthony gsw jersey

Въпреки добрата си кариера Кармело Антъни няма така желаната титла. Ако той стане свободен агент със сигурност Уориърс биха се пробвали за него и привлекли на ветерански минимум. Примери такива не липсват. Играчи като Джавел МакГий, Ник Йънг. ДеМаркъс Казънс също ще играе при тях тази година с оглед тежката контузия, която получи и не се знае какво ще бъде неговото състояние. Но стартова петица Къри, Томпсън, Дюрант, Грийн и Казънс би била ужасяваща в плейофите. На пейката личат имената на Шон Ливингсън и Андре Игуодала. Ако Мело се присъедини към тях шанса на „воините“ да вдигнат титлата е много голям.

%d блогъра харесват това: