Фюри иска преиграване на двубоя срещу Уайлдър на „Олд Трафорд“

Британският боксьор Тайсън Фюри обмисля преиграване на сблъсъка срещу Дионатей Уайлдър. Този път двубоят трябва да се изиграе на британска почва, по-точно на „Олд Трафорд“.

Припомняме, че през уикенда Фюри получи спорно равенство срещу Уалйдър, в двубой, в който британецът бе по-добър. Всички анализатори останаха на мнение, че Фюри трябваше да победи в този сблъсък.

Роденият в Манчестър боксьор гледа на живо двубоя между Манчестър Юнайтед и Арсенал снощи. Той обяви пред медиите, че обмисля преиграването на двубоя да стане във Великобритания в неговия роден град.

Носейки шалче на Манчестър Юнайтед, на почивката Фюри заяви, че се надява сблъсъкът да се изиграе през лятото.

Това ще бъде първа боксова гала на „Олд Трафорд“

В последните години стана популярно боксовите гала вечери да се организират на футболни стадиони. В последните години „Уембли“ и „Милениъм“ в Кардиф станаха свидетели на изключителни боксови сблъсъци.

„Олд Трафорд“ през годините е използван за различни спортове. Първо по време на Първата световна война американски войници са ползвали терена за бейзболни двубои.

През 80-те години на миналия век за кратко са се провеждали двубои по крикет на терена. Също така през 80-те и 90-те години много важни ръгби двубои са се играли по на терена.

В последните години често се провеждат и концерти на терена.

%d блогъра харесват това: