Монако привлече опитен бранител

Бразилският централен защитник Налдо бе привлечен от “Монако“. Бранителят идва в Княжеството от “Шлаке 04” за сумата от 1,2 милиона евро, а договорът му с “монегаските” е до юни 2020 година.

36-годишният футболист прекара 14 сезона в Бундеслигата, където защитаваше последователно цветовете на “Вердер” (Бремен), “Волфсбург” и “Шалке 04“.

Налдо взе участие само в седем мача за “кралско сините” в Бундеслигата и бе със статут на резерва, което не се понрави на опитния ветеран и той потърси ново предизвикателство.

Бразилецът ще добави така необходимия опит в състава на Тиери Анри, който в момента се представя ужасяващо, както в отбрана така и в нападение. “Монегаските” се намират в опасната зона с едва 13 спечелени точки и има реална опасност клуба да изпадне ако не подобри представянето си.

Приветстваме Налдо, защитник с огромен опит на най-високо ниво и известен със своите лидерски качества. Убедени сме, че неговият футболен профил ще бъде важна част в нашето желание да заздравим състава“, коментира трансфера вицепрезидентът на Монако Вадим Василиев в изявление на клубния сайт.

 

,,Благодаря на Монако за тяхното доверие. Ще направя всичко възможно, за да оправдая очакванията към мен не само на терена, но и извън него. Искам да помогна на Монако с моя опит“, сподели самият бразилец на клубния сайт.

 

%d блогъра харесват това: