Ново попълнение на Кардиф е в неизвестност след изгубване на самолета му от радарите

Новото попълнение на елитния Кардиф Емилиано Сала е в неизвестност от снощи. Вярва се, че той е на борда на самолет, който е изчезнал в близост до Ла манша късно снощи. Очакваше се новото попълнение на уелския тим да пристигне в Кардиф снощи с полет от Нант.

По-рано през седмицата Кардиф привлече Емилиано Сала за 18 милиона паунда. Рано тази сутрин аварийните служби на бреговата охрана са получили съобщение за малък самолет, който е в неизвестност. Последната локация на самолета е била остров Елдърней в Ла манша.

Според френските медии полицията има доказателства, че Емилиано Сала се е качил на този самолет. Официалните разследващи са обявили, че малкият самолет, с двама души на борда, е изчезнал от радарите около 20:30 часа местно време в близост до фара Каске.

В момента се провежда спасителна операция.

Кардиф завърши трансфера в събота, като футболистът на Нант подписа договор за 3 години и половина, а стойността на трансфера е 18 милиона паунда. Сумата, платена за бившият нападател на Бордо и Каен е рекордна за тима от Висшата лига.

Последният пост в Туитър на нападателя е снимка с вече бившия му отбор Нант, които той се е сбогувал по-рано през деня в понеделник преди да замине за Уелс.

 

Очаквайте подробности!

%d блогъра харесват това: