Откриха останки от самолета на Емилиано Сала

Властите във Франция откриха останки, които се предполага, че са част от самолета, с който летя Емилиано Сала към Кардиф преди повече от седмица. Нападателят се превърна в най-скъпия входящ трансфер на Кардиф Сити, като “пойните птички” платиха 15 милиона паунда за него.

Няколко дни властите във Франция търсиха останки от самолета, който изчезна от радарите. Мнозина предполагаха, че той се е разбил във водите на Ла Манша. По-рано днес властите във Франция са открили облицовка от седалките. Те са намерени на брега на Суранивил, селище, което се намира на брега на полуостров Колентин в северна Франция.

Очаква се в района да се включат водолази, които да продължат да търсят останки от самолета, в случай, че това се окажат части от него. Според запознати разследването, което бе спряно преди дни, ще продължи за най-малко 3 дни след намирането на останките.

Отделно над 300 хиляди евро бяха събрани от специален сайт за набиране на средства за частно претърсване на региона.

Отборите от Висшата лига почетоха Емилиано Сала

Вчера започна първият кръг от Висшата лига след трагедията, сполетяла аржентинския футболист. На всички мачове имаше минута мълчание, като от Арсенал включиха в брошурата преди мача Сала в състава на Кардиф.

%d блогъра харесват това: