Френски отбор привлече футболист благодарение на Футбол мениджър

Почти всеки футболен фен в определен момент се е вживял като треньор и мениджър на отбор, играейки популярната игра Футбол мениджър. Но докато за едни това е игра, за други популярният симулатор може да се окаже добър инструмент за подбиране на играчи и трансфери.

Четвъртодивизионният френски тим Бергерас има нужда от нов футболист в предни позиции. Но намирането изобщо на футболисти за тим от четвърта дивизия на Франция не е лесно. Тогава най-малкият син на президента на клуба, който е голям фен на Футбол мениджър, забелязал, че има един подходящ футболист, който в момента е без отбор.

 

„Най-младият ми син е голям почитател на Футбол мениджър и ми каза, че Никола Моурис-Билей е свободен“, заяви Кристоф Фавъл.

Трансферът благодарение на Футбол мениджър е изключително опитен

Отборът на Бергерас е големият печеливш от този трансфер. Моурис-Билей е изключително опитен футболист, с над 300 двубоя в Лига 1.

Договорът му с четвъртодивизионния тим е до края на сезона, но ще има опция и за продължаването му през лятото. Моурис-Билей е играл за клубове като Монако, Сошо и Бордо.

Comments

comments

%d блогъра харесват това: