Жозе Моуриньо започва телевизионно предаване

Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо започва ново начинание. Португалският специалист ще започне собствено телевизионно шоу. “Специалния” ще анализира двубои от Шампионската лига по руската телевизия RT.

Ще говоря за футбол по RT, какво друго си мислихте, че ще правя?“, казва мениджърът в рекламното видео. Припомняме, че Моуриньо бе специален гост на телевизията по време на Световното първенство по футбол през лятото на миналата година.

Исках ново предизвикателство… Свикнал съм да изненадвам хората“, продължава португалският специалист в рекламното видео. Новото предаване на Жозе Моуриньо ще се казва “На тъчлинията с Жозе Моуриньо”. Очаква се то да започне на 7 март.

Интересен факт е, че руската телевизия предава на 3 езика – руски, английски и арабски.

Жозе Моуриньо се отдалечава от треньорската професия

Португалският специалист бе уволнен от мениджърския пост на Манчестър Юнайтед преди почти 2 месеца. Той прекара 2 години и половина на “Олд Трафорд”, но в настоящия сезон “червените дяволи” играха слабо и това наложи смяната на Моуриньо.

След освобождението на “специалния”, медиите започнаха да спекулират относно неговото бъдеще. Те го свързваха с Интер, но плановете с телевизионното предаване може да отдалечат Моуриньо от треньорската професия.

%d блогъра харесват това: