Сърдечен проблем вади Сами Кедира от сблъсъка с Атлетико

Футболистът на Ювентус Сами Кедира няма да участва в първия осминафинален двубой от Шампионската лига срещу Атлетико Мадрид. Немският футболист не е пътувал с “бианконерите” за Мадрид.

Причината е, че при медицински прегледи е открита лека аритмия, като от щаба на “старата госпожа” са решили да проведат повече изследвания преди да позволят на Кедира да се завърне на терена. Бившият футболист на Реал Мадрид тренира с тима нормално в понеделник и вчера, като дори публикува снимка от занимавката в Туитър.

Сами Кедира остана в Торино за медицински изследвания, които ще покажат дали е наложително да се проведе електрофизиологично проучване и евентуално третиране на артериалната аритмия, която се появи при него“, се казва в официалното изявление на италианския клуб.

Сами Кедира пропусна значителен брой мачове

Немският футболист се бори с различни травми през целия сезон. Кедира е играл само 15 пъти с бяло-черния екип от началото на сезона. Признаците при подобна аритмия са учестяване на сърдечния ритъм, както и замайване, отпадналост и постоянна умора.

%d блогъра харесват това: