Рома покани умник от туитър да пробва да отбележи гол, след като се присмя на футболист

Отборът на Рома покани един от най-активните си фенове в туитър да пробва уменията си на футболист. Интересната ситуация бе публикувана в официалния профил на „вълците“ в туитър.

Преди повече от седмица от клуба публикуваха компилация с най-красивите голове на тима през сезона. Един от най-редовните коментиращи в профила на Рома Марко Николай коментира: „Дори и аз щях да отбележа този гол“. Става въпрос за ситуация, в която Ченгиз Юндер отбелязва попадения, топката стига до него от ляво, като той е сам срещу вратаря и успява да се разпише в левия ъгъл на стража.

Този коментар придоби изключителен интерес и официалният спонсор на „вълците“ Хюндай, заедно с представител на клуба, извикаха Николай на стадиона. Той бе изненадан, като бе поканен да отбележи попадение от подобна ситуация.

Фенът на Рома не успя да защити думите си

Интересно е да споменем, че запалянкото имаше няколко опита да отбележи попадение, като той не успя да се разпише нито веднъж. А опитите му са събрани в забавно видео, публикувано също на официалния профил на „вълците“. Насладете му се!

%d блогъра харесват това: