Хюн-Мин Сон спечели гласуването за корица на ФИФА 20

Късно снощи от ЕА обявиха резултатите от гласуването за корица на ФИФА 20. В нея имаме изненадващ победите. Звездата на Тотнъм Хюн-Мин Сон спечели с малко над 100 гласа преднина пред Кристиано Роналдо, който бе на обложката на ФИФА 19.

Трети в класацията остава Лионел Меси, а топ 5 допълват Неймар и Мохамед Салах. Но още е рано да се каже, че корейският футболист ще бъде новото лице на популярния футболен симулатор.

Интересно е да споменем, че Роналдо бе заменен от корицата на играта в новата ѝ версия. В момента на нея са Пауло Дибала, Кевин Де Бройне и Неймар.

Битката остава за корицата на ФИФА 20

С голям шанс за корица на новата игра е Неймар, както и Лионел Меси да се завърне, като той беше дълго време лицето на играта. Кристиано Роналдо почти сигурно няма да е следващото лице на играта. Той се съгласи на глоба от 16 милиона евро за укриване на данъци в началото на годината. Това, според ЕА, може да орони престижа на играта и той няма да получи корицата. Все пак от фирмата е възможно да се вслушат в желанието на хората и да изберат корейския футболист на Тотнъм.

%d блогъра харесват това: