Уест Хям ще взема решения, допитвайки се до феновете

Отборът на Уест Хям е на път да направи революция в управлението на английски клуб. Феновете на „чуковете“ вече ще имат много по-важна роля в развитието на любимия им клуб.

В момента социалните мрежи имат сериозно влияние върху развитието на футболните клубове. Те няма как да игнорират нещата, които се публикуват от феновете им. А Уест Хям реши да даде голяма власт на своите привърженици.

Те ще вземат участие в малки решения за развитието на клуба. Например кой да стане играч на мача или върху кой футболист да се фокусират телевизионните камери.

Уест Хям иска да обвърже повече феновете с клуба

Освен тези малки решения, феновете ще вземат внимание върху важни решения за развитието на лондонския тим. Но не всички ще имат правото да участват в тези допитвания. Това ще са фенове, които имат сезонни карти за настоящия или следващия сезон. Те ще получават специален токен, който ще им позволи да гласуват в специално приложение за мобилен телефон.

Интересното е, че феновете ще имат по-голяма роля в гласуванията ако купуват повече токени. А от ръководството обещаха да се съобразяват с мнението на феновете.

Comments

comments

%d блогъра харесват това: