Лудогорец с трансфер за над 1 милион евро

Отборът на Лудогорец е решен да повиши качеството на отбора. „Орлите“ привлякоха 23-годишния израелски футболист Дан Битон от Ашдод. Сумата, която българският шампион ще плати, е 1 милион и 250 хиляди евро, което за нивото на Първа лига е направо космическа сума.

Битон подписа договора си с българския шампион и се очаква през следващата седмица да се присъедини към лагера на „орлите“. Лудогорец се справи с конкуренцията на сериозните играчи в Израел – Макаби Хайфа, Макаби Тел Авив и Бейтар Йерусалим.

23-годишният футболист е смятан за един от най-талантливите футболисти в местното първенство. Миналата кампания в 32 двубоя той отбеляза 5 гола и добави 5 асистенции.

Кой е новото попълнение на Лудогорец

Той е роден на 20 юли 1995 г., като може да играе на всички позиции в предната линия. Той е юноша на Апоел Беер Шева. Той е отдаден под наем на Ашдод, къдто се справя силно и е привлечен за постоянно.

Битон се превръща във второто ново попълнение на „орлите“ за новия сезон. Преди него Лудогорец отново закупи играч от шампионата на Израел – Мавис Чибота от Бней Йехуда.

%d блогъра харесват това: