Благой Иванов с нова победа в UFC

Благой Иванов – Багата, който е единственият представител на България в най-престижното състезание в ММА – UFC, постигна нова победа. Иванов постигна втората си победа в най-гледаните серии на надпреварата, надигравайки австралиецът Тай Туиваса.

Двубоят се игра в Чикаго, където родният боец бе подкрепен от множество български фенове. Той дори ги поздрави след сблъсъка на български език, което предизвика голяма радост.

И в трите рунда двамата играха равностойно и разнообразно, но Благой Иванов показа повече качества и заслужено спечели. Той победи със съдийско решение, като тримата рефери бяха категорични в успеха на Багата.

Иванов бе много близо до победа с отказване във втория рунд. Той направи една от любимите си хватки – гилотината. Туиваса се предаде, но това се случи 1-2 секунди след финалната сирена на рунда. Така съдията не прие предаването на австралийският боец.

 

Благой Иванов продължава с невероятната си статистика

Багата записа победа номер 18 при професионалистите в ММА. Той има едва 2 загуби. Това бе и второ поражение за австралийският боец.

%d блогъра харесват това: