Цветан Соколов се завръща в националния отбор

Един от най-класните ни волейболисти в момента Цветан Соколов ще е на линия за следващите двубои на националния ни отбор в Лигата на нациите. Диагоналът получи почивка от Силвано Пранди за двете тежки пътувания първо до Аржентина, а след това до Китай.

Припомняме, че България игра колебливо, като записа само 2 успеха и допусна 4 поражения, сред които тези от Португалия и Китай бяха изненадващи.

Със завръщането на „лъвовете“ във Варна, а след това и в Пловдив, Цветан Соколов ще бъде на линия, за да помогне на отбора да се представи по-добре.

Новината бе съобщена лично от наставника на националите Силвано Пранди при завръщането на отбора от Китай. Италианският специалист обяви и още 3 промени в отбора преди третия турнир във Варна. В състава се появяват Мартин Атанасов, Владислав Иванов и Теодор Тодоров за сметка на Валентин Братоев, Мартин Иванов и Николай Колев.

Цветан Соколов пропусна миналия сезон за националите

Контузия и претърпяна операция на 29-годишния диагонал го извадиха от състава миналото лято. Тази година се очаква той да е на линия за дългите битки. Той трябва да се появи в игра по време на турнира във Варна.

Припомняме, че голямата цел пред Силвано Пранди и волейболистите е класиране за Олимпийските игри в Токио догодина.

%d блогъра харесват това: