Пуснаха билетите за шоуто “Night of the Jumps”

Пуснаха билетите за “Night of the Jumps”.
На 14 декември в столичната зала “Арена Армеец” ще се проведе финалният кръг от Световния шампионат по мотокрос фристайл – Вечерта на скоковете.
Феновете на екстремните преживявания на две колела ще имат възможността да наблюдават, едни от най-смелите фристайл състезатели на планета.
От днес (20 юни) пропуските са в продажба в мрежата на Ивентим, като цените им варират от 30 до 60 лв. Деца на възраст до седем години ще могат да бъдат част от шоуто без входна такса (без гарантирана седалка).
В края на годината в столичната “Арена Армеец” ще имаме възможността да се насладим на майсторството на 12 пилоти, като между тях са световния шампион Майкъл Мелеро (Испания), Роб Аделберг и Пат Боуден (Австралия), добре познатите ни Хавиер Вилегас (Чили) и Петър Пилат (Чехия), както и едно от новите имена в шампионата този сезон Адам Джоунс (САЩ).
Състезанието в София включва в своята програма стандартните за Световния шампионат квалификация (12 състезатели) и финал (6 състезатели), допълнителните състезания Race&Style, Best Whip, Highest Jump, като в момента се преговаря за един сравнително нов стил в преките битки между двама състезатели – Synchro (паралелно изпълнение на трикове от двама състезатели).
До момента, България е била домакин на това престижно състезание общо пет пъти, като многократно е печелила приза за „Най-добър организатор”.
%d блогъра харесват това: