Николай Михайлов пропуска важното гостуване на Ружомберок

Сериозен удар по Левски преди началото на кампанията. Титулярният страж на „сините“ Николай Михайлов няма да участва в първия двубой за сезона на столичани. Той е получил травма на вчерашната тренировка.

Сутринта той премина ядрено-магнитен резонанс, който показва разтежение първа степен на връзката на дясното коляно. Това означава, че националният страж ще пропусне гостуването на Ружомберок в четвъртък, както и първия двубой за сезона в Първа лига – срещу Дунав.

Според лекарския екип на „сините“, Петър Хубчев ще може да използва титулярния си вратар най-рано след 10-15 дни. Така се очаква дебют на вратата да направи новото попълнение на Левски – Милан Миятович. Националният страж на Черна гора остави добри впечатления с представянето си по време на предсезонната подготовка.

Николай Михайлов може да се върне в игра за важния реванш

В зависимост от изхода на гостуването в Словакия, националният страж може да се появи в игра и на реванша на „Георги Аспарухов“. Не е изключено той да се подложи на инжекции, които да му позволят да вземе участие в двубоя следващата седмица.

Но това ще бъде рисковано, като може травмата да се влоши и той да пропусне по-голяма част от сезона. Въпреки това не е изключено Петър Хубчев да прибегне до услугите на Михайлов в реванша в София.

%d блогъра харесват това: