Набил Фекир пред трансфер в Бетис

Желаният от Ливърпул миналото лято Набил Фекир по всяка вероятност ще напусне Олимпик Лион в следващите дни. Френският футболист е пред трансфер в испанския Реал Бетис. Трансферната сума, която испанците ще заплатят, е в рамките на 30 милиона паунда.

Припомняме, че Набил Фекир бе пред трансфер в Ливърпул миналото лято за 70 милиона евро. Но точно преди да се осъществи покупката, „мърсисайдци“ повдигнали въпроси относно медицинската история на футболиста.

Цената на Набил Фекир се срива за 1 година

Тогава той бе един от най-желаните футболисти в Европа. След пропадането на трансфера в Ливърпул, Фекир се почувства подведен от Олимпик Лион. Това доведе до спад във формата на Фекир, който отбеляза едва 9 попадения за целия изминал сезон.

Фекир в момента е без отбелязан гол във всички турнири от 3 март. Това е основната причина за срива на цената му, както и липсата на интерес на различни отбори към него. Той реши да напусне френския тим, поемайки към Бетис, въпреки че „зелените“ не се класираха да участват в европейските клубни турнири за следващия сезон.

 

%d блогъра харесват това: