ЕА показа първо видео с геймплея на ФИФА 20

От ЕА за първи път пуснаха видео, на което се показват нововъведенията в геймплея за новата игра от серията – ФИФА 20. Определено от симулатора има върху какво да работят. Очакват се големи загуби за играта, тъй като тази седмица стана ясно, че те няма да могат да използват името Ювентус.

За това пускането на този трейлър, показващ геймплея на играта, е от изключително значение. Вече голяма част от феновете заявиха, че няма да купуват играта, заради загубата на правата върху Ювентус.

Няколко важни промени във ФИФА 20

От първото видео стана ясно, че ще има няколко промени в геймплея на играта. Целта на симулатора е да направи играта още по-реалистична и близка до реалния футболен двубой.

Една от основните промени е свързана със статичните положения. Нова механика на прицелване при дузпи и фаулове очаква играещите ФИФА 20 тази есен.

Също така има промени, свързани с първото докосване на топката и цялостното поведение на футболистите при атака. Също така завършващият удар е подобрен, като определено имаше проблеми в тази насока с ФИФА 19.

 

%d блогъра харесват това: