Валери Божинов се завръща във Враца

Българският нападател Валери Божинов се е разбрал с тима на Враца. Божигол ще се завърне в отбора, в който игра миналата есен и остави много добри впечатления. Припомняме, че нападателят премина през пролетта в Левски, но напусна това лято, след като не влезе в плановете на Петър Хубчев.

33-годишният футболист се е договорил лично с кмета на Враца Калин Каменов. Божинов в момента лекува травма, като се очаква след възстановяването си да се включи в заниманията на врачани. Той ще изгледа днешния двубой на Ботев като гост на Витоша Бистрица.

Втори период за Валери Божинов във Враца

По време на първия си период нападателят отбеляза 7 гола в 11 двубоя. Той отново е пределно мотивиран да се представи на едно добро ниво, с което да си спечели трансфер зад граница през зимата.

Валери Божинов е с отбора в момента. Очакваме го да се оправи от контузията си. След това ще се присъедини официално. Още не сме подписали договори, но сме се разбрали, имаме уговорка с него първо да се възстанови физически. Принципно имаме съгласието му, така че няма драми… Кога точно ще е готов за игра още не можем да кажем. Лечението срок няма” , заяви Каменов.

%d блогъра харесват това: