Топ практики за събиране на коинс в Ultimate Team на ФИФА 20

Новата игра ФИФА 20 бе пусната преди по-малко от месец, но вече милиони са играчите в световен мащаб. Всеки се бори да направи най-добър състав в Ultimate Team частта на играта. В дните след пускането на играта цените на силните футболисти са непосилно много за голяма част от играчите, които не искат да влагат различни суми.

Има много практики за органично събиране на коинс, които ще ви помогнат да купите най-добрите си играчи. Внимавайте с различните типове и практики за събиране бързо на пари в играта. Те могат да доведат и до наказанието, включително изтриване на профила ви.

В следващите редове ще ви представим ТОП практиките за събиране бързо на коинс, които няма да навредят на отбора ви, но ще трябва да вложите повече време в играта.

Изпълнете мисиите за сезони

В предишните игри можехте да печелите коинс от различни дневни мисии, но това беше бавно и в повечето моменти – не си струваше усилието. Но сега с различните мисии за сезона, то вие имате повече шансове за печелене на пари.

Всъщност това е поредица от много мисии, като имате определен период от време, в който да ги изпълните. Колкото по-напред отивате в мисиите, толкова повече награди ще вземете. Основно наградите са XP точки или пари. Тези точки могат да ви помогнат да закупите буустове, които да ви помогнат да печелите повече коинс по време на двубой.

FIFA 20 coins Seasons Objectives

Използвайте метода на „Бронзовия пакет“

Навярно никой от вас не си е правил труда да купува бронзов пакет във която и да е версия на играта ФИФА. Просто тези футболисти не ви трябват. Те струват между 400 и 750 коинс, което е горе долу сумата, която получавате от 1 двубой.

Често се случва да пакнете футболист, който можете да продадете за по-голяма сума, от която е струвал този пакет. Но затова е необходимо да вложите много време в купуване на пакова и продаването на футболисти.

Също така можете да използвате тези играчи и в Squad Building Challenges, където можете да спечелите силни футболисти, които от своя страна да продадете и да получите пари, които да инвестирате в желаните играчи.

Следете SBC на живо

По принцип тези Squad Building Challenges са отличен метод за спечелване на пари във ФИФА 20. Важно е да следите кои от тези предизвикателства са подходящи за футболистите, с които разполагате и ще ви дадат най-добрата награда.

Често отлични възможности дават тези, които са на живо. Те се пускат за различни събития, случили се във футбола в последните дни. Те са ограничени във времето, трябва да сте бързи и да ги следите, за да не ги изпуснете.

Играйте FUT Champions винаги, когато можете

Всеки играч може да играе Squad Battles или Division Rivals. Но само най-добрите могат да играят редовно FUT Champions. Това е специална уикенд лига, която ви предлага най-добрите награди в играта.

Затова е важно да участвате винаги, когато успеете да се класирате за нея. Първо, вие се изкачвате в различни дивизии, в зависимост от победите, които постигнете. И накрая ще получите невероятни награди. Плюс това всяка победа ви носи и 400 точки за Division Rivals, от където също можете да получите добри награди. Затова не пропускайте FUT Champions, дори да си мислите, че не сте достатъчно силни да играете.

FIFA 20 coins FUT Champions

Следете траснферния пазар

Идеята да се следи трансферния пазар за добри сделки е много добра. Хубаво е да зададете ниска цена на „купи сега“, като да търсите футболисти, които по принцип са по-скъпи. Ако попаднете на такъв играч го купувате и след това го продавате на няколко пъти по-висока цена.

За тази практика ви е необходимо много свободно време. Спокойно, от ЕА ви помагат. Можете да използвате десктоп приложението, докато сте на работа или мобилното, докато сте на училище или пътувате. Не забравяйте, че много играчи правят грешката и пускат футболист да се продава за една цена, която не отговаря на реалната цена на футболиста. От това ще спечелите.

Изберете парите от Division Rivals

Наградите от Division Rivals са много интересни. Имате 3 опции. Най-атрактивната на пръв поглед е повече пакети. Те са добри, но има малка подробност – играчите не могат да се продават. Тук шансът да получите желан от вас играч е много добър. Вторият вариант са по-малко пакети, но пък играчите могат да бъдат продадени. Но отново няма гаранция, че ще отворите някой силен играч. Всеки иска Меси, но той се пада рядко, а шансът да вземете някой с рейтинг от 75-6 е огромен.

Затова изберете сигурното – парите, които ви се предлагат. А с тях можете да си купите всеки играч, от когото се нуждаете. А това е един добър приход на седмична база. Не го изпускайте в търсенето на дивото – силен играч или икона.

FIFA 20 coins Division Rivals

%d блогъра харесват това: